Стан А3
Ламела: “А”
Спратност: Приземље
Број соба

1

Број купатила

1

Укупна површина

35.02 м2

Статус

Намена просторија и површина

Ознака

Просторија

Површина

Под

1
Ходник
4.18 м2
Паркет
2
Дневна соба, Кухиња, Трпезарија
16.64 м2
Паркет
3
Купатило
3.69 м2
Плочице
4
Спаваћа соба
8.09 м2
Паркет
5
Тераса
3.02 м2
Плочице

Изглед ламеле

Положај стана на спрату