Стан А1
Ламела: “А”
Спратност: Приземље
Број соба

1

Број купатила

1

Укупна површина

26.67 м2

Статус

Намена просторија и површина

Ознака

Просторија

Површина

Под

1
Дневна соба
17.07 м2
Паркет
2
Кухиња, Трпезарија
6.44 м2
Плочице
3
Купатило
3.60 м2
Плочице

Изглед ламеле

Положај стана на спрату