Стан В7
Ламела: “В”
Спратност: Приземље
Број соба

2

Број купатила

1

Укупна површина

44.97 м2

Статус

Намена просторија и површина

Ознака

Просторија

Површина

Под

1
Ходник
3.18 м2
Паркет
2
Дневна соба, Кухиња, Трпезарија
19.74 м2
Паркет
3
Купатило
3.84 м2
Плочице
4
Спаваћа соба
9.03 м2
Паркет
5
Спаваћа соба
5.90 м2
Паркет
6
Тераса
2.97 м2
Плочице

Изглед ламеле

Положај стана на спрату